Тихоi ночi тобi, мiй промiнчик

Виктория Гребенюк Роженкова
Тихої ночі тобі,мій промінчик

Тихої ночі тобі,мій промінчик,
Хай сни будуть добрі,як тепла купіль...
А я примощусь на триногий ослінчик,
Й молитвою божою знищу твій біль ...

Ти спатимеш міцно,ніщо не завадить
І тіло окріпне твоє в одну мить...
Хай серденько любе ніколи не зрадить,
І тіло від праці твоє не болить.

Хай сонечко світить у пишні покої,
Хай йдуть стороною тривоги чужі...
Думки,як пір'їнки,і долі легкої,
А щастя своє тримай у душі.
15 04 2022 р
Вікторія Г Р