На жаль...

Анатолий Сергеевич Казаков
НА ЖАЛЬ ...
Знову сум не йде з думок,
Не рятує Akva Vita...
Залишаємо жінок
На поталу московита.

Буде тішитись москаль,
Цей розбійник із Росії,
А вони у нас, на жаль,*
Благородні та красиві.

27.3.2022. рік
Харків - Журавлівка
*К сожалению