Христос воскрес!

Евгений Николаевский
Христос воскрес!
Какая красота!
Из клейких почек вылезают листья.
Тебе сейчас открыты все уста
И солнце золотит каштанов кисти.
И, празднуя весну, проснулся лес.
Какая красота!
Христос воскрес!

Christ is risen!
What a beauty!
Leaves emerge from sticky buds.
All mouths are open to you now
And the sun gilds brushes of chestnuts.
And, celebrating spring, forest woke up.
What a beauty!
Christ is risen!