Богоматерь

Евгений Николаевский
Богоматерь
(из цикла «Пришествие Господне»)

Я люблю Тебя до слёз,
Мой сыночек, мой Христос!

Крест несёшь за весь народ –
Как же это пережить?
Всё я знаю наперёд.
С этим очень трудно жить.

Тебе и за Тебя молюсь,
О мой сынок, мой Иисус!

Theotokos (from “Lord art Coming”)

I love Thee to tears,
My son, my Jesus!

Thou carrieth the cross to save everyone –
How can I survive Thy death?
I know everything in advance.
My life is difficult with this.

My son, my Lord!
Thou art God’s Word!