Я - мама

Оксана Небесная Гамза
Сирена безжалостна, воет весь день,
Я - мама, я мою раму,
А где-то бомбят, им бомбить не лень
Дома, где есть дети и мамы.

И стекла трещат, кирпич к кирпичу
Безжалостно рушатся стены,
Я - мама, я этой войны не хочу,
Охрана, войне отмена!

И громкие звуки весь день, как гром,
И дети спят на паркете,
Я - мама, я знаю, что выстоит дом
Где спят на паркете дети!

Я - мама, я детям своим улыбнусь,
Я сильная, словно горы,
И я неустанно о том молюсь,
Чтоб их не коснулось горе!

А Буча, Ирпень, Бородянка горят
Их дочиста выжгли садисты,
И нам никогда не вернуть утрат,
Что нам нанесли рашисты!

Я слёзно молю своего Творца,
О, Боже, прости нас грешных,
Мою Украину с Земли лица
Решили стереть поспешно!

Я - мама, молитва моя сильна,
Мы выстоим, Украина,
Ты лучшая, слышишь, моя страна,
Была, есть и будешь любима!

А высшая сила добро творит,
Я - мама, я точно знаю,
Защитников наших благословит,
И я их благословляю!
---------

(переклад автора)

Сирена безжальна, виє весь день,
Я – мама, я мию раму,
Країну мою бомблять, їх  мішень -
Будинки, де діти та мами.

І шибки тріщать, і цегла летить,
Безжально руйнуються стіни,
Я – мама, а діти повинні жить,
Благаю, війні відміна!

А звуки від ранку гучніші за грім,
І діти поснули долі,
Я - мама, я знаю, що встоїть мій дім,
Весною розквітнуть магнолії!

Я – мама, я дітям своїм усміхнусь,
Я сильна, неначе гори,
Невпинно я Богу про те молюсь,
Щоб їх не торкнулось горе!

А Буча, Ірпінь, Бородянка горять,
Їх дощенту палять садисти,
Ніколи ніхто не поверне втрат,
Що нам завдали рашисти!

Я сльозно благаю Творця світів,
О, Боже, пробач нас грішних,
Мою Україну з обличчя Землі
Вони не зітруть поспішно!

Я - мама, молюся і ніч і день,
Ми вистоїмо, Україна,
Господь урятує дітей від злидень,
Розквітне моя країна!

А сила молитви добро творить,
Я – мама, я точно знаю,
Поборників наших благословить,
І я їх благословляю!

В прочтении автора
https://youtu.be/3E76j2gJ93o

Прямая ссылка в рецензии!