Звеличуйте поезiю щоденно

Таня Черненко
Звеличуйте поезію щоденно,
У віршах прославляйте рідну мову!
Нехай не покидає вас натхнення
І в римах світлих оживає слово!

Хай Муза ваші думи окриляє,
Даруючи наснагу щохвилини.
Душа і серце гучно заспіває
Поемами про вільну Україну!