Тiльки Iсус Переможець! Тiльки з Iсусом переможемо

Ольга Назарова 4
Не лякаймось великої навали-
Господь може спасти й через небагатьох.
Хай Господь буде в серці і з нами!!!
Кличте Ісуса й почує нас Бог.

Всі шамани, екстрасенси, ворожки-
Все це гидота в Господніх очах!!!
Окультизм веде до безбожжя,
Приносить розруху і крах.

Оце все сатанинське поріддя
Боїться Ісуса, бо Він
Тримає їм міцно повіддя-
Він на Голгофі все зло переміг.

Сатана і все його військо
Перед Ісусовим Йменням тремтить!!!
О, рідна моя Україно,
Потрібно до Ісуса спішить!!!

Покаймось у щирому серці
У кожному з наших гріхів,
Щоб в нашім житті Бог був Першим,
Бо сила у Ньому однім!!!

Отець через Божого Сина
Спасіння дарує усім.
О, рідна моя Україно,
Ісус допоможе один!!!

Імення Ісусове кличе-
Прикликає Божий народ.
Не падаймо, друзі, у відчай-
Нам дасть перемогу Господь!!!

Нехай в Україні всі разом
Прикличуть Ісуса Ім"я!!!
Бог сильний, міцний, Він все може!!!
І з Ним ми, як Божа сім"я,

Своїх ворогів переможем,
Усе відбудуємо ми;
Відійдуть всі болі, тривоги
Й злі духи відступлять пітьми!!!

Що може людина без Бога?..
Зло чинить вона повсякчас.
З Ісусом пряма лиш дорога.
Нехай Він веде усіх нас,

Країну усю, президента,
Військових і керівників;
Дасть віру живу, а не мертву,
Щоб край наш не вмер, але жив!!!

Єдиному Богу живому
Хай буде вся слава, хвала
Отцю, Сину, Духу Святому,
Щоб з Богом Україна жила!!!