Якщо в чарку насипати перцю...

Лара Антонова-Григорьева
Якщо в чарку насипати перцю,
Стане теплим холодне сонце.
I тодi закохатися б серцю
Назавжди, назовсiм, конче.

Наперед нiби я вкрала
В долi декiлька днiв.
I тобi, якщо цього замало,
Вкрасти в долi мене зумiй.

Забери мене в своє мiсто,
Чи вiддай його краще менi.
Це привiд, вiдсоткiв на двiстi,
Лишитись живим на вiйнi.

Боже, замiсть безсонних очей
Наперед нiби я вкрала
В долi декiлька днiв i ночей.
...Це багато. I цього замало.