I знов - Христос воскрес!

Ярик Лобань
І знову чуємо - Христос воскрес,
Від слів тих душу нашу щось лоскоче,
І линемо думками до небес -
А в них луною - дякуємо Отче!

Шепоче вітер, що Христос воскрес,
Пташки про це співають під віконцем,
Як в зеркало у тихий ранній плес,
Зійшовши посміхається знов сонце!...

І світом котиться - Христос воскрес!
Про темряву в серцях забудьте - люди,
Її з гріхом відніс Ісус на хрест,
Щоб мир і спокій панували всюди!