Доброго ранку

Игорь Краса
Д имляться туманом долини,
О сипались в степ срібні зорі,
Б лищать у траві, мов перлини,
Р осинки прозорі.
О біймами свіжого вітру
Г не  залишки темної ночі,
О новлює сили та віру,
Р озплющує очі.
А світло надії щоранку
Н еспинно виходить на обрій.
К раїна радіє світанку -
УСЕ БУДЕ ДОБРЕ.