Зарисовка

Анатолий Сергеевич Казаков
Якби же не та війна, як все було б в нас гарно,
Раділи б навкруги усі новій Весні,
Відчинена була б любима "Е" Книгарня
І вірші б я складав, напевно, не сумні.
Якби не ця війна ...

26.4.2022. рік
Харків - Журавлівка
На світлині:
Ми з Машкою щиро радіємо
новому весняному Ранку,
незважаючи на стрілянину ...