Велика мати

Наталия Лёвина 2
Олеже, дурень, бачить Бог,
Що ви створили з Україною,
Що знову руку протягнути
Їи змушена Росія,
.
Як можна так над рідною мати
Знущатися перед усім світом,
Що навіть брати по крові,
Вас захотіли би побити!
.
Велика матір Україно!
Твої невдячі сини,
Тебе продали на базарі
І кровью лани полити ...

26.04.2022