Рiдна мати моя

Нино Андрушко
Рiдна ненько, моя мати,
Рано-вранцi вийшла з хати.
Солов,i в зеленiм гаi
Знов щебечуть в рiднiм краi.

Рiдна ненько, моя мати,
Пташенят кличе до хати.
Руки втомленi щоночi
Просять долi опiвночi.

Рiдна ненько, люба мати,
Заплела букет iз м,яти.
Липи зацвiли духмянi.
Дiти виросли слухнянi.

Рушник вишила в дорогу
На щасливу, добру долю.
Люба ненько, рiдна мати,
Ждеш дiтей ти бiля хати.