Свiй край дорожче

Елена Козырь
СВIЙ  КРАЙ  ДОРОЖЧЕ
Я там де гори Монсеррат,
Я там де море й пальми .
Де добрий прожива народ
В великiй дружбi  з нами.

Тут небо вражає завжди
 Рiзними кольорами .
Народжує мрiї в душi
Теплими вечорами.

Але, як не гарно в гостях,
Свiй край завжди найдорожчий!
Чекаю я  день в забуттях
Коли буде час спроможний.

26.04.22   О. Козир
Фото автора