***

Элхелейн
Адпускаць цяжэй, чым трымацца
Рукой за тваю руку
Сэрцам прашу я цябе застацца
Словамі прамаўчу

Буду здалёк табой захапляцца
Не парушу тваю мяжу
Раз апошні позіркам затрымацца
І сэрца за краты саджу

Толькі дазволь з табой развітацца
Я больш не аб чым цябе не прашу
Вось ключы, калі будзеш вяртацца.
Я чакаю. Кахаю. Я тут.