Гербовник

Игорь Краса
Пустого змісту не прикрасить палітурка,
Як не оздоблюй, недаремно ж кажуть люди-
Якщо в макітрі мозок певно, як у курки,
То хоч і три приший, а розуму не буде.

Отак і ця мутантка вскочила в халепу,
Бач, не сиділося в своєму закапелку,
В город сусідський нишком виперлась дурепа,
Та й відповідно напоролась на виделку.