Моя Одеса сьогодн плаче

Сергей Сергеевич Радченко
Моя Одеса сьогодні плаче,
Тремтіння серця і жаль в очах.
Напевно кожен, хто вірить в краще
Все розуміє в цих речах

Життя таке крихке на дотик,
Коли без звичок уходять люди.
Вони цінити це все не проти,
Але у черзі  багато буде.

Всіх тих, хто мирно чекає ранку,
Під гул тривоги в своїх оселях
Бажаю людям зустріть світанки,
У рідних стінах, де дах це стеля

Щоб  у їх душах лишався спокій,
І не було гучних жахіть.
Ми всі відходимо потроху,
Не припиняйте цінувати мить.
(23.04.2022)