Alu

Мубарак Аль Заяни
Apa tru laukaz audur,
Lifsins heppni ast kraftur,
Gledi viska heilsa salu,
Velgengni audaefi alu.

Mubarak Al Zayani
29.04.2022


*Моё творение на Древнескандинавском с транскрипцией
My creation in Old Norse with transcription