Я витiсняю ненависть любов ю

Наталия Рыбальская
Я витісняю ненависть любов'ю,
Звичайно, не до наших ворогів.
Вони вже захлинулись болем, кров'ю
І прокляті на декілька віків.

Любов моя до рідної країни,
До весен, літ уквітчаних вінком.
І синьо-жовті стрічки України
Переплету з розквітнувшим бузком.

І буде мир, і буде перемога,
І сміх дитячий знову зазвучить.
Нелегка всім нам випала дорога.
Але струною чистою дзвенить

В душі моїй подяка всім героям,
Що боронять країну на "нулі".
І от до них з великою любов'ю
Шлю побажання - будьте всі живі...