Читайте, освободители, прозу о своих героях...

Анатолий Сергеевич Казаков
Це фото директорки, яку катували російські вояки…
Харків. Старий Салтів - харківська Буча... 
Сьогодні звільнили  Старий Салтів.
Це маленьке місто для усіх харків;ян знайоме,тут бував
кожний на відпочинку. Ось, що там відбувалося:
"Сьогодні друзі звідти вирвалися. Там була Буча.
Цивільних розстрілювали в вікна з кулеметів
та малокаліберних гармат, на вулиці, не дозвляли поховати.
Вчителів зібрали та частину розстріляли,
також не давали ховати.
Директорку школи зо два тижні гвалтували, випустили
лису й голу, розстріляли, теж тиждень не давали поховати.
Буряти, шмаркачі, строковики. Харчі забирали.
Вранці ще тривав бій, прилітали ракети з Шебекіно.
Виїхали не всі, комусь і прилетіло.
Друзі проскочили мимо розтрощеної машини та відірваної
голови свого сусіда по дачі."
"30 цивільних і 17 дітей тікали, орки з БТР розривними.
Трупи вчителів лежали 5 днів.
Директорку гвалтували 18 днів, розстріляли з БТР,
ноги відірвало, кишки по вулиці, три дні так лежала.
Був один мисливець, поклав двох бурятів двостволкою,
і ще одного встиг коли вже в нього стріляли."
"Вчителі називали орків орками і окупантами,
і зрадник був, який чкурнув у Москву і всіх
поздавав, його будинок не грабували."
Текст: Эдуард Рубін.

5.5.2022. год.
Харьков - Журавлёвка