Что вы - варвары, творите?

Анатолий Сергеевич Казаков
Світ ловив його...
Вночі росіяни знищили музей Сковороди на Харківщині
У рік, коли Україна відзначає 300-ліття
з дня народження філософа.
У пожизненного почитателя Григория Сковороды
и соавтора сценария документального фильма
"ПЛАНЕТА СКОВОРОДЫ", режиссёр Игорь
Поддубный, по поводу этого
варварства, нет слов ...

7.5.2022. год.
Харьков - Журавлёвка