Mayday

Лариса Гончарова
Mayday! Love is freezing.
Someone, stop the icing -
Savage war, that never ends.
We have lost so easy
Our Love Empire…
Know what? I just named it Neverlands.

All your life is spinning –
Just another sorrow.
(Darlin’, wait for me behind the door)
Dream is hardly breathing,
Leave it for tomorrow.
Baby I don’t fit you anymore…

The Love Empire
Will you ever rise
From under the snow?
You are so far and so low…

The flame is away,
Sun rays are so high,
You need to find either way
Or die.

Забывают солнце
Камни Эвереста,
Крепко спит Империя Любви…
Вера не вернется
Для неё нет места,
Сколько веру в гости не зови.

Впереди лишь наша
Точка невозврата –
Земли проданных высот.
Что же будет дальше?
Зафиксируй дату -
Остановлен здесь мечты полет...

Закрыты двери
К планете любви
На сотни замков -
Меж нами горы снегов.

Тепла больше нет,
Мы - тени разлук.
И лишь осколки небес
Вокруг.