Трыялет

Анна Атрощенко
Жыццё нашае як хвалі,
Што цалуюць беражок,
Там зялёны ёсць лужок,
Жыццё нашае як хвалі,
Кліча родны наш куток.
Там матулі ручнік ткалі...
Жыццё нашае як хвалі,
Што цалуюць беражок.

   Зборнік "Пазычце ў сонца дабрыні!"