Трыялет

Анна Атрощенко
Вясна на вуліцы. Вясна.
Бог пасылае дождж з нябёсаў,
А ў прыродзе шмат дзівосаў,
Вясна на вуліцы. Вясна.
У лузе не відаць пракосаў,
Пануе шэрань там адна.
Вясна на вуліцы. Вясна.
Бог пасылае дождж з нябёсаў.

   Зборнік "Пазычце ў сонца дабрыні!"