Allfader

Глеб Чашин
Odin, jeg sa deg...
Mellom eldgamle furu og gran.
Odin, jeg sa deg...
Midt i de overhengende skyene.

Odin, jeg sa deg...
I kampen av voldsomme polarstormer.
Odin, jeg sa deg...
Ja! Du, Nord, er mektig som for.

Odin, jeg sa deg...
Dine symboler er i minnet, i kunnskap.
Odin, jeg sa deg...
Attebeinte Sleipnir er tidens vokter.

Odin, jeg sa deg...
Og jeg noen ganger mister bevisstheten.
Odin, jeg sa deg...
Og virkeligheten er en uendelig drom.

Из альбома
KARNASURT
"SKOG"
(2021)