Land av flygende steiner

Глеб Чашин
I land av flygende steiner,
med rytmene av frossen hjerte.
Jeg skal til de kalde stjerner
til skrikene av svarte ravner.

I land av flygende steiner,
med Muninn er hjem, i natten.
Jeg snakke med Huginn ravnen
til lyden av gamle furutraer.

I land av flygende steiner
fortell meg om mine kjaere hjem.
Syng sanger om barna mine,
som venter pa meg ved fjorden...

Из альбома
KARNASURT
"SKOG"
(2021)