Barrtraervegen

Глеб Чашин
Jeg kommer fra Land av eldgamle Guder,
Jeg krysset det kalde Havet,
for livet pa en nytt Kvite Land...

Under stralene Midnattsolen Sapmi
Jeg finne det kalde Hjerte,
for livet i gra Jotunheim.

Pa barrtraervegen ga til hjem forfedre.
Pa barrtraervegen ga til gamle tiden.
Pa barrtraervegen ga til mine hjerte.
Pa barrtraervegen ga til nordlys oyne.

Jeg kommer fra Land av eldgamle Hoyen,
Jeg krysset det Gjoll i natten,
for livet pa en sno Reinsdyr Land...

Under lyset fra fjerne, lyse stjerner
Jeg finne det kalde Hjerte,
for livet i gra Jotunheim.

Pa barrtraervegen ga til hjem forfedre.
Pa barrtraervegen ga til gamle tiden.
Pa barrtraervegen ga til mine hjerte.
Pa barrtraervegen ga til nordlys oyne.

Из альбома
KARNASURT
"SKOG"
(2021)