Blot

Глеб Чашин
Vakn opp, Traer pa asene!
Loft sterke grenene!
Inviter Einherjar -
Allfaders Haer!

Vakn opp, Kalde Havet, Njord!
Loft morket bolgere!
Inviter Einherjar -
Allfaders Haer!

Vakn opp, snodekt gamle Fjell!
Loft frossen ryggene!
Inviter Einherjar -
Allfaders Haer!

Hore oss, Einherjer!
Kom tilbake til Land!
Kom til oss, Einherjer,
med Mjollnir kraft!

Из альбома
KARNASURT
"SKOG"
(2021)