Ти назавжди в моему серцi

Виктория Гребенюк Роженкова
Ти назавжди в моєму серці

В ці дні мені тебе так мало,
Весна прийшла, але сумна...
Себе на думці я спіймала,
Таких, як ти ніде нема...

І хоч би я зійшла півсвіту,
І ноги вразила судома...
Я знаю, що в прийдешнє літо
Ти повернешся й будеш  вдома.

Нарешті скинеш свої берці,
І відсвяткуєш перемогу.
Ти назавжди в моєму серці,
За тебе я молюся Богу...
2 05 2022  р
Вікторія Г М