А хочеш просто залюблю

Виктория Гребенюк Роженкова
А хочеш просто залюблю

Тобі б домашнього борщу,
А вранці філіжанку кави.
З краплин весняного дощу,
В обійми ніжні та ласкаві...

Тобі б поринути у справи,
Або посидіти у тиші...
Вже на порозі місяць травень,
Вербу тихесенько колише...

Тобі б до мене хоч на нічку,
Про це щоночі я молю...
Я зацілую ніжно в щічку
А хочеш просто залюблю...
2 05 2022 р
Вікторія Г  М