Настане мир I правда переможе

Виктория Гребенюк Роженкова
Настане мир,і правда переможе

Я вірю,що закінчиться війна
Й по іншому життя оцінить кожен.
Героїв не забудем імена,
Настане мир,і правда переможе.
7 05 2022 р
Вікторія Г М;;

..