Ми не набулися удвох

Виктория Гребенюк Роженкова
Ми не набулися удвох

Ми не набулися удвох,
В нас обмаль було часу...
У нас не так, як в багатьох
В нас новизна щоразу...

Нам було мало тих забав,
Нас розділяли будні...
Робота,й купа різних справ
І в кожного своє майбутнє...

Життя тепер на ,,до,,і ,,після,,
Але тебе я не залишу...
Любов моя занадто пізня,
В моїй душі розбила тишу...
7 05 2022 р
Вікторія Г М