Я хочу з тобою у лiто

Виктория Гребенюк Роженкова
Я хочу з тобою у літо

Так мало з тобою хвилин,
Куці стали наші розмови...
Долаєм важкий часоплин,
А хочеться просто любові...

Провулками йду, аби йти
Вже вишня засипана цвітом.
Я хочу туди, де є ти...
Я хочу з тобою у літо...

Де час не біжить,а стоїть
Де спокій і тиша навколо...
Туди де нема лихоліть,
Де серце не знається з болем...
8 05 2022 р
Вікторія Г М;;;;