Черно-белый сон

Димитрий Вольф
Ніжність … шепочеш
Ніжність пелюсток
Погляди твої
Я палаю
Але мурашки холоду покрили шкіру мою

Щось в тобі особливе
Ніби колись вже бачив це
Через вирій днів забув
З ніг на голову
Обертаєш мое сердце, ніби глобуса кулю
Розбурхав в мені щось
Від чого тремчу тілом усім

Ніжність…
Лунає з пристрасті мовчазної
Я в полоні нічного моря
І твоїх посмішок

В темряві сяючій
Лише зірки та спокій хвиль
Вдар мої губи ніжністю своїх
Ця мить ніби чорно-білий
Ніжний
Сон