На нашiй планетi е дивнi люди

Сергей Сергеевич Радченко
На нашій планеті є дивні люди,
Які полюбляють крилаті ракети.
Вони для них наче солодкі" конфети"
Ці злодії шлють їх постійно усюди.

Гадаючи що відбувається свято,
Коли їх відкрити, то важко спинитись
Насамперед люди бажають розплати,
Подалі від них у цей час опинитись.

А їх розсилають все більше і більше,
Дивуючись що голосні чутно крики.
Які в клубах диму все вище і вище,
Від цього сильніше огидніше пики.

Всіх тих, хто дарує свої подарунки,
Дорослим та дітям у нашій країні.
Вони як глисти, що залазять у шлунки,
Гадаючи що їм смачна Україна.

А ми не здаємось і травимо всюди,
Малих і великих нікчемних поганців.
Я вірю що будуть щасливими люди,
Для тих хто прийшов не залишивши шансів
(10.05.2022)