Всесильна

Инна Омут
Курити в затяжку і пити вино,
Я більше не хочу, мені все одно,
Обпалена квітка жорстокою силою,
Нам більше не бути з тобою щасливими.
Вірші з-поза ранку так просто не пишуться,
І за душею нічого не лишиться,
Ні болю, ні сліз, ні щастя, ні мрій,
Тепер ти чужий, і точно не мій.

Курити в затяжку, шукати баланс,
Усі афірмації вивчити знову,
Книжку на голову, гордий сеанс –
Кроки сильнішої, ніж була вчора.
Я знов рівновагу шукаю в собі:
Спину рівніше, салат на сніданок,
Зарядка і кава – немов уві сні.
Ніяких ридань, соплів і жалю.

Курити в затяжку і пити вино,
Завтра, як завжди, без помилок:
Знову почати з чистого аркуша,
Квітка обпалена, але не страчена.
Нам більше з тобою не бути, не стати,
Разом не падати, і не літати,
Не вірю, не мрію, не хочу, не муч…
Вірші з-поза ранку так просто не йдуть.

Спину рівніше, почати з початку,
На всякий незвичний – на стіл шоколадку,
Книжку на голову, гордо і стильно
Крокуючи світом…
Я – жінка всесильна.

12.05.2022

© Inna Омут, 2022