Ранки взимку, якi бувають

Владимир Шеврон
Ранки взимку, які бувають

Тікає сонце з невластивими формами
взимку правіше до твого повного пробудження зі сну
Сонце зимового зеніту,
скалолить

Від холоду полишене сну,
живе усе в будильню морозну
лише люди іще місцями соплять,
спогадами зростають діти.

Промені в очі через вікно
На Схід чи проти Заходу воно
Бажання бажати - не зло:
думки рибами проходять повз тіло

2022-05-13