Снова про Украину...

Вячеслав Раков 2
" Ще не вмерла Україна...?"
Для неї є вже домовина -
Америка приготувала,
Ще й квітів понакопувала...
Що, зарано ще ховати,
Країна буде воювати?
Поки зброї ще багато -
"...Сарай горить, але ж не хата...!"
Вовка зброї нажебрачив,
Але ж де вона, ця вдача?
Війна іде - її нема,
Росія, мабуть, перейма...
" Москаляку - на гілляку ! "
" Тремтить " Росія з " переляку... "
Тільки, щось, вперед іде,
Так до Київа дійде...
Надія на Європу є -
Що наймитів вона знайде,
А ті вже будуть воювати -
Незалежність здобувати...
А проти кОго, є питання,
Хто їм дав таке завдання?
Людей вбивати...і яких?
Росіян, чи всіх, любих?
Можє хватить вжє стріляти -
Гибнуть люди, немовляти...
Скільки селищ попалили,
Людей в підвалах погубили...
Хто загиблих перелічить,
Як і гроші, що назичив?
А ще буде і ленд - ліз,
Підрахують - буде криз!
Тільки це не варто " друзям ",
Потрібно їм таке безглуздя...
Бо чим більш війна іде,
Тим більш прибуток їх росте!
Українці - зрозумійте,
Що Ваша влада - пройдисвіти!
Нема для них нічо святого,
Як і в душі - чогось людського...
"...Дурень думкой багатіє..."
Так і Ваш - курнЕ і мріє,
Що славу він собі здобуде...
Не розуміє, що холопом буде...
Тільки де, в якій країні?
Де примуть? Но не в Україні!
Місця там - йому не буде,
Люд, війну цю - не забуде!
         05.2022