Tu-mi esti sclipiciul cel din ochi

Красный Рыцарь
Tu-mi e;ti str;lucire ;n ochi,
E;ti povestea vie;ii mele,
Cum Luna se uit; la stele,
In gelozie, cum sclipesc.

Meteor cazind cu stropi,
E;ti povara vie;ii mele,
Cum Soare stinge dintre stele,
Diminea;a vie;ii mele.
S; te pierd eu nu doresc.

Tu e;ti apa curg;toare,
E;ti miros frumos de floare,
Fluturi ce ;n aer zboar;
;n V;ntul liber c;nd plutesc.

S;-;i par; r;u numai de una,
Pu;in petrecem ;mpreun;,
Timpul se strecoar; ;ntr-una,
Din via;a timpul s; ;l sco;i.

S; soco;i numai ;n minte,
;ine ;n cap a;a cuvinte,
Spuse chiar directe ;ie,
O secund; ;i eu iar;;i,
Tot repet c; te iubesc!
Imulte;te la o mie.