Я наче пташка перелiтна

Виктория Гребенюк Роженкова
Я так люблю,коли ти знизу,
І поцілунком до чола...
Палаєм ми,мов купа хмизу,
Але ця ніч для нас мала...

І грань між нами ледь помітна,
Нас накривають почуття...
Я наче пташка перелітна,
Якій даруєш,ти життя!
14 05 2022 р
Вікторія Г М