В життi кохають лише раз

Виктория Гребенюк Роженкова
Якщо колись мене не стане,
Я знаю прийде такий час...
Згадай слова мої востаннє,
В житті кохають лише раз!

І щоб там люди не казали,
У мене правда є своя...
Вони душею не кохали,
Вони не вміють так,як я!

Якщо колись мене не стане,
Напам'ять лишаться вірші...
Бо в них живе моє кохання,
Тобі дароване з душі...
14 05 2022 р
Вікторія Г М Р