Ти спи, коханий

Виктория Гребенюк Роженкова
Хай ніч буде спокійна і без лиха,
Спочине твоє тіло і душа. ..
З тобою буду поряд дуже тихо,
Й на ранок допишу тобі вірша....

Як тихі зорі падали у річку,
Як місяць покотився по воді...
Ти спи,коханий,я ось тут скраєчку,
Я пальчиком пройшлась по бороді...

І так до ранку буду біля тебе,
Твій сон нічим не потривожу...
Не відпущу тебе від себе,
І коли треба допоможу.
14 05 2022 р
Вікторія Г М Р