як заснеш то злетиш...

Анна Владиславовна Смолякова-3
як заснеш то злетиш до горніх
а як ні то іди до мене

від військових своїх агоній
неусміхнений та шалений

може стане так що навчуся
відкривати тобі долоні

а в долонях у кожній смузі
теплі губи твої солоні

десь о півночі схаменися
стань і ввічливим і далеким

то мій голос тобі наснився
то "чекаю" приніс лелека