Iзюм

Оксана Днистран
Де був град-Ізюм,
Наш квітучий сад,
Ворон звив біду –
Розруї ячать.

Вкрили віспи степ –
Доля навісна –
Мироточить герб
Кров’ю грон щодня.

Сіверський Дінець
Під рясним вогнем
З горя спав лицем,
Сльози в Дон жене.

Кременець-гора,
Сива від утрат,
Славу зберегла,
Зміцнену стократ.

*Розруй – руйнування,  руїна.
*Ячати – жалібно кричати, голосити