Музико моя

Лара Антонова-Григорьева
Музико моя, тебе не чую. Де ти?
Моя душа не прагне забуття.
Осiнь, зима, весна i лiтня спека
Уже пройшли. Пройде життя.

Музико моя, дай бути сильною менi.
Дай вiри. Дай надiї. Дай любовi.
Й нехай що станеться тодi,
Ти — щит i меч в моїх долонях.

Музико моя, воскреслої душi мотивами
Най навеснi вода журчить.
Людям заграй, щоб свiт, — весь свiт, — зайшовся спiвами.
Та не для мене грай, а грай для них.

Музико моя, заграй для чоловiка,
Заграй для жiнки разом iз дiтьми.
Не всi в життi, що плине споконвiку,
Шляхом загибелi повиннi йти.

Музико моя, ти грай, ти грай. I, дивом,
Всi вулицi заповнились людьми.
Бог, аплодують стоячи всiм миром.
Тож не для мене грай, а грай для них.