За спиною

Таисия Шашилкина
За моєю спиною нікого,
За моєю спиною лиш Бог
Обіймає своєю рукою,
Захищає від болю й тривог.

За моєю спиною кохання
Відболіло весною давно.
А всередині тиша, мовчання.
На столі недопите вино.

Поривається вітер натхненням,
З неба дивиться сонце в вікно.
Що мені принесе сьогодення?
Це життя, ніби гра в доміно.

За спиною порізане серце,
А попереду - поле з трави.
Все забудеться, все минеться
До наступної, до весни.