Колискова казка

Целую Дождь
Дитятко маленьке,
Засинай, серденько,
Квіти з під віконця
Дивляться у віконце,

Зірочки  на небі
У сузір'ї Лебідь
Співатимуть до ранку
Казку колисанку

Братику, сестричці
У ставку водичці,
Діду, та бабусі
І твоїй матусі...

Люлі люлі люлі,
У лісі сплять зозулі,
Котик спить, та спить щеня,
Спить і дитинонько моя...

Сплять у морі хвилі,
Діти всієї країни
Сплять і бачать добрі сни,
Ангелом захищені...

Вранці перший промінь
Сонця кольоровий
Подарує радість дня
Ось, про що співаю я!

Дитятко маленьке,
Золоте серденько...
Люлі-люлі баю,
Я тебе кохаю...