Не забути. Крим

Макс Муханов
Кримські вулиці , зупинки біля траси ,
подих , лаванда , пісок Євпаторії ,
На ньому сліди.
Ми гадали що це насправді ,
ми думали , це назавжди.

Наше небо , наші соняшники , та їх сторожа‘.
Перше кохання , перше «навсегда».
Зірваний голос , вечірки до ранку,
Цитаты Коржа‘.

Мені ніколи не забути твого моря ,
підніжжя гір, пляжних вечерь .
Твій запах повсюди , на кожній з моїх речей.

Ти так сильно сумуєш ,
тримайся, не плач.
Це більше ніж я / ми зараз можем ,
це майже наше «Пробач».