Лютий

Елена Радькова
1.Подивись моє серце ...Там лютий,
Що застиг наче білий спалах...
Вже за вікнами тепло... Малюєш,
Наче в інші часи, кохання

Бачиш сонце холодне та темне
Там гаряча жага та попіл
Тож тримай же в долонях те небо
За спиною відчуй мій голос

Приспів
То в тобі я
Палюча безодня
Я сила твоя
Мій крик - твоя зброя

Відчуй,  в тобі
Уламок від сонця...
Ті сльози землі
Той крик - твоя зброя

2. Подивись мої очі, там вітер
Проживи його болем та люттю
Стисни все у руці,  йди до світла
Через край, через стогін, лютий