Я до тебе пiду навiть пiшки

Виктория Гребенюк Роженкова
Ти пиши мені вдень і вночі,
Я скучаю завжди за тобою...
Ти від серденька мого маєш ключі...
І мене зігріваєш собою.

Ти у мріях моїх,і у кожному сні,
Ти у думах моїх щохвилини....
Всі бажання мої наче дощик рясні,
Я до тебе, промінчик мій лину...

Я до тебе на мить хоч одну притулюсь,
Заспокоїти душу хоч трішки...
Бо без тебе лишитись я дуже боюсь,
Я до тебе піду навіть пішки....
23 05 2022 р
Вікторія Г М Р